InterimSupportKimmeneade.jpg

Interim & Project Support

Mensen verdienen een veilige omgeving om te leven en te werken. Een inspirerende omgeving om te leren. Een uitdagende omgeving om te groeien. En de beste mensen om jou daarbij te helpen. In een organisatie waar iedereen gestimuleerd wordt om de het beste uit zichzelf te halen zijn de resultaten dichtbij. Jos van Kimmenaede hanteert daarbij persoonlijk en ondernemend leiderschap. Hij probeert problemen op te lossen door kansen te creëren. Hij stuurt op de ontwikkeling van visie en beleid. Maar wel met gevoel voor de praktijk. Een praktijk die bij voorkeur dynamisch en innovatief moet zijn. Hij werkt graag aan en in een open cultuur, vóór en mét mensen.

Maar soms gaat het mis……

Crisis?

Na 25 jaar ervaring in diverse contexten weet Jos als geen ander wat er moet gebeuren, snel en doelmatig wordt de crisis bestreden. Onconventioneel in z’n denken, onconventioneel in z’n doen. Hij is bereikbaar!

U wilt het anders, u wilt beweging?

Jos van Kimmenaede is vaak betrokken bij de ontwikkeling van anders. Een andere kijk, een andere richting, een ander idee. Als er beweging moet komen nodig Jos van Kimmenaede dan uit. Samen kiezen we de richting en benoemen het resultaat, Daarna gaat Jos van Kimmenaede aan de slag.

Een plan of een project?

U wilt iets realiseren maar het ontbreekt aan tijd, kennis of mankracht.

Jos van Kimmenaede ondersteunt u van harte.
Geef Jos van Kimmenaede een uitdaging en benoem het resultaat dan is een afspraak snel gemaakt.

Voor contact: 06 ‐ 50516583